2 Ekim 2013 Çarşamba

Tablolarla Duvarınız Yenilensin

Düşük bütçe ile evlerinizi bambaşka bir yer haline getirmek mümkün. Nasıl mı? Tabi ki ufak tefek dekoratif ayrıntılar ile evlerinize değişik bir hava katarak. Evlerinizde düşük bütçeli değişiklikler ile evlerinizi baştan yaratabilirsiniz. Kanvas tablo modelleri ile boş duvarlarınızı hareketlendirebilirsiniz mesela. Kanvas tablo seçenekleri yüzlerce tasarımı ve modeli ile her zevke ve yaşa hitap etmeyi başarıyor. Kanvas tablo modelleri ile dünyaca ünlü ressamların en ünlü eserlerini çok düşük bir bütçe ile evlerinizde sergileyebiliyorsunuz. En son baskı teknolojileri ile üretilen kanvas tablo modelleri, şık seçenekleri ile dikkat çekiyor. Kanvas tablo modellerini evlerinizde kullanırken evin genel dekorasyonunu gözden kaçırmayın.



Fazla eşyalı ve kalabalık evlerde duvarları süslemek daha da büyük bir karmaşaya sebep oluyor. Bu yüzden kalabalık ve çok eşyalı evlere kanvas tablo kullanımı pek şık olmaya bilir. Fakat sade ve yalın tasarıma sahip evlerde oldukça şık görünelebilir. Kanvas tablo modelleri arasında oldukça popüler olan seçenekler elbette şehir baskıları ve şık modern tasarımlardır. En güzel modeller arasında Meine Kanvas Tablo modeli de bulunmaktadır. Model içerisinde bulundurduğu pek çok renk ve bu renklerin karmaşası ile oluşan empresyonist bir görüntüye sahiptir. Kanvas tablolar sayesinde dekorasyonlarınıza farklı bir hava gelecek. Evlerinizde başka değişiklikler de yapmak istiyorsanız mutlaka duvar saatlerine ve duvar stikerlarına bir göz atın.




Duvar stickerlar birbirinden güzel modeller ile Evidea’da sizleri bekliyor olacak. Duvar stickerları uygulamak kadar sökmekte kolaydır. Dilediğiniz zaman mobilyalarınız ve duvarlarınız ile uyumlu duvar stickerlera sahip olabilirsiniz. Yüksek kalitede baskı teknolojileri ile üretilen bu duvar sticker ve kanvas tablo modelleri ile evlerinizi daha güzel bir hale getirin. En güzel kanvas tablo, duva sticker ve duvar kağıtlarına Evide.com’da rastlayabilirsiniz. Evidea ile online alışveriş keyfini çıkarabilirsiniz. Online alışveriş sayesinde uzun süre kalabalık mağazalara girip kasa kuyrukları beklemek zorunda kalmayacaksınız. Evidea sayesinde dilediğiniz tüm ürünlere çok daha uygun hesaplar ile sahip olabiliyorsunuz. Siz de online alışverişde Eidea’nın keyfini çıkartın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder