25 Temmuz 2013 Perşembe

Pencerelerin Giysisi Perdeler

Evinizi baştan sona yenilemeye hazır olun. Klasik veya modern tarzda bir eviniz varsa evinize uygun mobilya ve aksesuar seçiminizle yaşam alanlarınızı güzelleştirebilirsiniz. Klasik mobilyalarınız varsa bu tarza uygun zengin drapeli,  çeşitli farbelaları ve perde toplama uygulamalarını evinize yansıtabilirsiniz.
Modern mekanlar için ise katlamalı ve japon perde modellerini sade farbelalar ile birleştirebilirsiniz.



Perdede ayrıntının zenginliğinden hoşlanıyorsanız çok çeşitli perde aksesuarlarıyla detaylı perdeler yaratabilirsiniz. Perdeyi toplamak için kullanılan kolbağı ve püskül modellerinin yanı sıra perdenin etek ve kenar kısmında uygulanabilecek hoş aksesuarlarla canlandırabilirsiniz.



Mükemmeli yakalamak istiyorsanız perdeniz seçtiğiniz kumaşla yaptırmak istediğiniz model birebir uyuşmalıdır. Perde için kumaş almak da son derece gereklidir. Eğer hazır perdelerde aradığınızı bulamadıysanız, o zaman kendi perdenizi kendiniz tasarlayabilirsiniz. Pileli perdeler her zaman çok daha zarif ve şık görünür. Odanız modern tarzda ise perdelerinizi pileli ve sade bir renkte seçerek odanızın havasına uygun bir perde seçiminde bulunmuş olursunuz. 



Perde bir ev için olmazsa olmazlardandır. Evinizi en pahalı eşyalarla döşeseniz dahi, perdeniz yeterince şık değilse her şey biraz eğreti duracaktır. Perdenizin rengiyle mobilyalarınızın renginin uyumu da son derece önemlidir. Blog yazılarımda dekorasyon hakkında bilgiler vererek yaşam alanlarımızı güzelleştirmek istiyorum. 


Perdesiz ev kalmasın diye blogumda perde modellerine ve yeni trendlere yer vereceğim. Lütfen pencerelerinize acıyın ve onları güzel güzel perdelerle giydirin. Perde seçiminizle evinize bambaşka bir hava katın. Yeni eve çıkanlar için ilk önerim, pencerlerinizin ölçüsünü alın ve hemen bir terziye koşup perde yaptırın. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder