31 Temmuz 2013 Çarşamba

Şık Banyo Tasarımları

"Çoğu insan yeni bir ev bakarken salon ve odalardan ziyade mutfak ve banyoya dikkat eder. Aslında bunun mantıklı bir sebebi vardır. Salon ve odalar bir duvar boyası ve parke ya da halıyla kolayca düzeltilebilirken, banyo ve mutfakta baya iş çıkar. İş çıkar diyoruz ama aslında iş çıkardı demek gerekir. Çünkü artık birçok marka monte halde pratik mutfak ya da banyo modelleri üretiyor. Zaten hazır olan mutfak ve banyo modelleri hemen kurulum yapılıyor.
Vira 65 Banyo Dolabı
Vira 65 Banyo Dolabı
Mutfak yenilenirken biraz daha geniş bir alana sahip olduğu için ayırmanız bütçe artabiliyor. Ancak oldukça uygun fiyata banyo modellerini rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Tabi, uygun fiyatlı banyo modelleri ararken kaliteli olması gerekliliğini de göz ardı etmemelisiniz. Banyonuz ne kadar dikkat etseniz de duş alırken illaki ıslanıyor. Bu nedenle suya karşı dayanıklı ve kabarmayan malzemeden yapılmış banyo modelleri her zaman daha akıllıca bir seçim olacaktır.
Banyonuzun boyutu minik ise şık bir lavabo ve onun altına minik bir banyo dolabı yeterli olabilir. Zaten dar olan bir alanı daha fazla daraltarak hareket etmeyi kısıtlamamalısınız. Bu tür minimal banyo modellerinde zaten dolaplı veya dolapsız bir ayna ile duvara monte edilen havluluk, sabunluk gibi parçalar bir arada oluyor. Doğru fayans seçimi ile banyo modeli birbiriyle uyuştuğunda ortaya çok hoş bir görüntü çıkıyor. Eğer daha çok banyo dolabı istiyorsanız bu dolapları yere koymak yerine duvara monte edilen modellerden seçerek yerden kazanabilirsiniz.
Kenyap Bergama Alt&Üst&Boy Banyo Dolabı Takımı
Kenyap Bergama Alt&Üst&Boy Banyo Dolabı Takımı
Eğer büyük bir banyoya sahipseniz, görüntüyü boğmayacak şekilde dilediğiniz kadar banyo dolabı almakta özgürsünüz demektir. Banyo dolabı yerleşimi yapılırken unutulmaması gereken en önemli nokta çamaşır makinesinin konulacağı uygun bir alan bırakmaktır. Düzenli ve sade bir banyo her zaman çok şık duracağı için, daima eşya kalabalığından uzak durmayı tercih edin."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder