17 Şubat 2014 Pazartesi

Dünya Kediler Günü

Bugün, Bugün Dünya Kediler Günü. Dünyanın her yerinde 17 Şubat’ta kutlanılan bu özel günde sokaklarımızda gezinen, evlerimizde yer edinen, sevimlilikleriyle, komik hareketleri ile bizleri her zaman gülümsetmeyi başaran dostlarımızı daha da değerli hissediyoruz.
Özellikle son yıllarda internet ortamlarında çok fazla resim ve videoları paylaşılan kediler iyice fenomen oldular. Komik kedilerden, şirin kedilere, ilginç şeyler yapanlarından, köpeklere kafa tutanlarına kadar pek çok görseli paylaşılan kedilerimiz son derece insan hayatında yer alıyorlar. Pek çok kedi sahibi neredeyse kedileriyle uyuyor, onları da yemeğe davet ediyor.

Kedi beslemek gerçekten de zor değil. Yemekleri zaten son derece ucuz. Kumlarını aldığınızda ise, kendileri tuvalet ihtiyaçlarını giderip, kendileri temizliyorlar. Yani köpek gibi her gün en az 2 kere dışarı çıkarmak zorunda da değilsiniz. Kedilerle ilgili tek sorun birazcık değişik davranmaları, yeri geliyor siz istediğinizde sizden uzak duruyor, yeri geliyor zorla kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar. Benim kedimin sorunu ise evdeki jaluzilere saldırması J

Ayrıca, son zamanlarda ortaya çıkan hayvanlara yapılan işkenceleri kınamakla beraber bunu yapanların bir an önce cezalandırılmasını canı gönülden istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder