25 Şubat 2014 Salı

Eviniz İçin İhtiyacınız Olan Tüm Ürünler Bu Sitede

Türkiye’nin ilk online yapı marketi olan Evidea, büyüyen kadrosuyla her gün binlerce kişiye ürünlerini sorunsuz bir şekilde teslim etmektedir. Evidea sitesi, ev dekorasyonu için ihtiyacınız olabilecek yapısal ve dekoratif yüzlerce ürünü müşterilerine en uygun fiyat avantajlarıyla sunmaktadır.



Genç iki girişimcinin çok çeşitli kullanıcı kitlelerine hizmet vermek için kurduğu Evidea, kısa sürede büyüyerek Türkiye’nin en büyük ev ürünleri sitesi olmuştur. Altmışı aşkın çalışanıyla kaliteli bir hizmet veren Evidea, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemiyle müşteri mutluluğunu sağlamaktadır. Evidea çalışanları, müşteri memnuniyetini sağlamak için müşterilerine uygun fiyat garantisi, kapıda ödeme seçenekleri, müşteri temsilcileriyle irtibata geçme, kapıda ödeme, ürün iade gibi güven sağlayıcı seçenekler sunmaktadır.
Dekorasyon yapmak için ihtiyacınız olan ürünleri piyasanın altında fiyatlara satın alabilmeniz için çeşitli kampanya ve çekilişler düzenleyen Evidea, dünyaca ünlü markaların seçkin ürünlerini aynı çatı altında toplamaktadır. Bu sayede uzun saatler harcayarak piyasa araştırması yapmanıza gerek kalmadan ihtiyacınız olan ürünü sadece Evidea sitesini ziyaret ederek rahatlıkla bulabilirsiniz. Evidea’nın yapı market ürünlerini de sunması, yaşam alanlarınızı dekore etmek için ihtiyacınız olan tüm ürünleri tek bir sitede bulabilmenizi sağlamaktadır.



Evidea’da bulunan on bini aşkın ürün seçeneği içerisinden istediğiniz ürünü sipariş etmeniz de çok kolay. İsterseniz telefon aracılığıyla alanında uzman müşteri temsilcileriyle irtibata geçerek isterseniz de internet yoluyla ürün siparişi verebilirsiniz. Satın aldığınız ürünlerin ödeme işlemeni ürün size teslim edilirken ve taksit seçenekleriyle de yapabilmeniz mümkün.
Televizyon ünitesi, banyo dolabı, çalışma masası, kitaplık gibi taşınması zor mobilyaları bile en uygun kargo fiyatlarıyla istediğiniz yere ulaşmasını sağlayan Evidea,  çalışanlarını alanlarında uzman ve deneyimli bireylerden seçmektedir. Bu sayede ürünün sitede yer almasından satış ve teslim aşamalarına kadar hiçbir problem olmadan elinize ulaşması sağlanmaktadır.
Yediden yetmişe herkesin kendi zevkine uygun ürünleri bulabilmesi için her geçen gün ürün çeşitliğini arttıran Evidea’nın hedefi yakın zamanda ürün stoğunu altmış bine ulaştırarak daha çok kişiye daha fazla kategoride hizmet vermektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder